Waarom RVM.nl?

RVM-makelaars hebben jarenlange ervaring op de woningmarkt in Rotterdam. En bieden een full-service dienstverlening.

Marktleider
De RVM-makelaars beschikken over kennis en expertise van de locale woningmarkt. De deelnemende kantoren zijn ondermeer betrokken bij 95% van alle transacties in Hillegersberg en Kralingen en daarnaast verantwoordelijk voor een kwart van alle transacties in de regio.

Het stille aanbod
Via de RVM kunt u eerder dan andere websites het nieuwste aanbod ontvangen. Graag leggen de RVM-makelaars u vrijblijvend en persoonlijk uit hoe dit werkt. Klik hier voor de contact gegevens van de RVM-makelaars.

Aankoopmakelaar
Een nieuwe woning koopt u maar een paar keer in uw leven, dan wilt u ook de beste keuze maken. De jaren lange ervaring en voorkennis van de markt maakt dat de RVM-makelaars u hierbij uitstekend van dienst kunnen zijn. Wilt u meer weten over de begeleiding bij de aankoop van een nieuwe woning door uw makelaar, klik dan hier.

Verkoopmakelaar
Indien u besluit uw woning in verkoop te zetten bij een van de deelnemende kantoren biedt RVM.nl gelijk zijn meerwaarde. Uw woning wordt in eerste instantie beperkt gepresenteerd, zodat de makelaar rechtstreeks in contact komt met uw potentiƫle koper. Dus geen klikkers, kijkers en nieuwsgierigen, maar contact met actieve en serieuze zoekers. Daarnaast wordt uw woning gepresenteerd in een omgeving waar uitsluitend woningzoekenden terechtkomen die in uw regio actief op zoek zijn.

De Rotterdamse Vereniging van Makelaars is een initiatief van een aantal gerenommeerde NVM makelaarskantoren in Rotterdam.

Delen

realisatie: www.digivisie.nl