Waarom RVM.NL?

Tegenwoordig zijn er vele landelijke websites waar te koop staande woningen en makelaarsdiensten worden aangeboden. Vele van deze websites bieden echter niet de kwaliteit en het service niveau waar de RVM-makelaars garant voor staan.

Met deze website presenteren de makelaars van de RVM zich en komen zij in rechtstreeks contact met hun (potentiƫle) opdrachtgevers. Daarnaast biedt deze website een compleet overzicht van het beschikbare aanbod van de deelnemende kantoren. Actueel aanbod, duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd in de stad of wijk waar u zoekt.

De RVM-makelaars beschikken over kennis en expertise van de locale woningmarkt. De deelnemende kantoren zijn ondermeer betrokken bij 95% van alle transacties in Hillegersberg en Kralingen en daarnaast verantwoordelijk voor een kwart van alle transacties in de regio.

Via de RVM kunt u eerder dan andere websites (bijvoorbeeld Funda, Jaap, Dimo, ZoekAlleHuizen, Brixter, Zuka, Huislijn en Moviq) het nieuwste aanbod ontvangen. Graag leggen de RVM makelaars u vrijblijvend en persoonlijk uit hoe dit werkt, klik hier voor de contact gegevens van de RVM makelaars.

Of wilt u meer weten over de begeleiding bij de aankoop van een nieuwe woning door uw makelaar, klik dan hier.

Indien u besluit uw woning in verkoop te zetten bij een van de deelnemende kantoren biedt RVM.NL gelijk zijn meerwaarde. Uw woning wordt in 1e instantie beperkt gepresenteerd, zodat de makelaar rechtstreeks in contact komt met uw potentiƫle koper. Dus geen klikkers, kijkers en nieuwsgierigen, maar contact met actieve en serieuze zoekers. Daarnaast wordt uw woning gepresenteerd in een omgeving waar uitsluitend woningzoekenden terechtkomen die in uw regio actief op zoek zijn.

Snel zoeken

903 objecten

›› uitgebreid zoeken